În curs de procesare...
EnglezaCaietIII s.jpg  

Limba engleza. Firm steps, caietul elevului pentru clasa a III-a


Detalii produs
Format: 21 x 29,5  cm
Autor: Ecaterina Comisel , Ileana Pirvu  
ISBN: 973-135-169-8
Editura: Editura Corint
Aparitie: 2008
Numar pagini: 72
Prețul vechi: 19.90 RON  

Preț: 15.92 RON

Recomandari

Descriere

Caietul elevului este conceput in deplina concordanta cu manualul de limba engleza pentru clasa a III-a - Firm  Steps, aparut la Editura Corint. Structurat tot pe opt unitati ca si manualul, caietul foloseste vocabularul si sistemul de cerinte al acestuia, constituindu-se intr-un instrument de fixare, aprofundare si dezvoltare a deprinderilor de citire, vorbire si scriere corecte.

Fiecare unitate este urmata de un test in care elevii isi pot evalua cunostintele dobandite in unitatea respectiva, iar la sfarsitul manualului se afla un test final de autoevaluare.

Atașamente

FRAGMENT (Fragment_Caiet_Engleza_III_Comisel.pdf, 660 Kb) [Descărcare]

Despre autor

Ecaterina Comisel

Prof. ECATERINA COMIŞEL, profesor gradul didactic I, Liceul bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti. Autoare a numeroase materiale destinate studiului limbii engleze, coautoare a seriei de manuale pentru clasele V-XII Pathway to English şi a manualelor pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a Front Runner.

 

Ileana Pirvu

Prof. ILEANA PÎRVU, profesor la Liceul bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti. Coautoare a manualelor pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a Front Runner.