În curs de procesare...
EnglezaCaiet4 s.jpg  

Caiet de limba engleza. Firm steps, clasa a IV-a


Detalii produs
Format: 21 x 29,5  cm
Autor: Ecaterina Comisel , Ileana Pirvu  
ISBN: 973-653-938-5
Editura: Editura Corint
Aparitie: 2006
Numar pagini: 72
Prețul vechi: 19.90 RON  

Preț: 15.92 RON

Recomandari

Descriere

Conceput in mod dinamic si ingenios de catre autoarele manualului de limba engleza pentru clasa a IV-a, Firm Steps, aparut la Editura CORINT in 2006, caietul de fata ofera elevilor posibilitatea de a exersa in mod eficient atat vocabularul, cat si notiunile de gramatica introduse in lectiile manualului, completandu-l cu numeroase activitati si variate exercitii.

Caietul este extrem de util, atat profesorilor, ca sursa de activitati in clasa si acasa, cat si elevilor, carora le ofera posibilitatea sa-si dezvolte deprinderile de studiu individual intr-un mod placut si relaxat.

Atașamente

FRAGMENT (Caiet_de_limba_engl_IV.pdf, 351 Kb) [Descărcare]

Despre autor

Ecaterina Comisel

Prof. ECATERINA COMIŞEL, profesor gradul didactic I, Liceul bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti. Autoare a numeroase materiale destinate studiului limbii engleze, coautoare a seriei de manuale pentru clasele V-XII Pathway to English şi a manualelor pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a Front Runner.

 

Ileana Pirvu

Prof. ILEANA PÎRVU, profesor la Liceul bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti. Coautoare a manualelor pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a Front Runner.