În curs de procesare...
ConsiliereOrientare3 s.jpg  

CONSILIERE SI ORIENTARE MANUAL CLS. A III-A


Detalii produs
Format: 20,5 x 26  cm
Autor: Florentina Chifu , Andreea Chifu  
ISBN: 973-135-541-2
Editura: Editura Corint
Aparitie: 2010
Numar pagini: 120
Prețul vechi: 24.90 RON  

Preț: 5.00 RON

Recomandari

Descriere

Consiliere si orientare este un manual optional pentru clasa a III-a si se adreseaza elevilor din aceasta clasa, precum si invatatorilor.

Lucrarea contine cinci capitole, fiecare dezvoltand in mod atractiv si pe intelesul elevilor teme legate de cunoasterea de sine, comunicarea interpersonala, invatarea eficienta, capacitatea de a lua decizii in situatii de risc si de criza, alegerea unei meserii.

Avand in vedere ca disciplina nu este una usor de predat si ca invatatorul trebuie sa gaseasca in primul rand drumul spre receptivitatea elevului, textele alese sunt atractive, apartinand celor mai indragiti autori pentru copii, dialogurile sunt vii, jocurile - variate, ceea ce face ca invatarea sa fie usoara si placuta.

Prin exercitii captivante, elevii sunt pusi in situatia de a compara si analiza situatii de viata, isi perfectioneaza capacitatea de selectare si motivare a raspunsurilor corecte, dobandesc abilitati de evaluare si autoevaluare a comportamentului.

Adaptate la nivelul si specificul colectivului de elevi, activitatile de invatare din acest manual au rolul de a-i incuraja pe elevi sa isi exprime liber opiniile, sa comunice ideile, gandurile si sentimentele, sa colaboreze si sa lucreze in echipe prin diferite moduri de interactiune.

Atașamente

FRAGMENT (Fragment_Manual_Consiliere_si_orientare_III_F_Chifu.pdf, 622 Kb) [Descărcare]

Despre autor

Florentina Chifu

Florentina Chifu este profesor gradul I la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Bucureşti. Este autoare de manuale şi de auxiliare şcolare. A publicat, de asemenea, versuri şi proză pentru copii.

 

Andreea Chifu